Zelf je online zichtbaarheid vergroten?! 

Dus jij wil graag zelf leren hoe je jouw bedrijf op de kaart zet? Dan is het tijd voor een pittig bakkie! Wij geven namelijk ook social media en SEO en SEA trainingen en workshops, zodat je leert hoe je de online zichtbaarheid van je bedrijf vergroot.

Nieuwe dingen leren, geeft nieuwe energie!

Training volgen  

Wij leren graag elke dag iets nieuws, daar krijgen wij energie van. Jezelf of je medewerkers ontwikkelen is een van de mooiste manieren om je bedrijf te laten groeien. Als je iets nieuws hebt geleerd heb je vaak direct zin om de geleerde vaardigheden in praktijk te brengen en daarnaast komt nieuwe kennis altijd goed van pas. Bij ons kun je terecht voor trainingen waarmee je de online zichtbaarheid van je bedrijf kunt vergroten (SEO, Facebook, Instagram). Niet alleen handig als je het zelf wil doen, maar ook zeker om te begrijpen waar je jouw communicatiebureau nu eigenlijk voor betaalt.

Welke Training past bij jou?

Doelgericht en op maat

Je kunt bij ons terecht voor Facebook, Instagram, of SEO-trainingen. Wij leren je echter graag dingen die je nog niet wist, daarom geven wij eigenlijk alleen maatwerk trainingen. Wij bepalen aan de hand van een aantal gerichte vragen tijdens het intakegesprek met jou het niveau. Zo voorkom je dat je een twee uur lang een training volgt, waar je maar 10 minuten plezier van hebt gehad.

Een goede training is altijd een goed idee

Trainingen

Je kunt kiezen voor een losse training of de trainingen met elkaar combineren. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Weten welke training bij jou past?

Ontdek de mogelijkheden

Heb je een specifieke vraag of training die je wil volgen? Dat begrijpen wij heel goed. Gelukkig bijten we niet en vinden we het hartstikke leuk om met jou in contact te komen. Neem hieronder vrijblijvend contact met ons op en wie weet drinken we binnenkort samen een pittig bakkie.

3 + 7 =