webdesign in arnhem.

Is het tijd voor een nieuwe website? Geen standaard ontwerp, maar iets speciaals? Iets dat past bij je bedrijf, helemaal in jullie huisstijl. Laat dan een webdesign maken door onze creatieve webbouwers in Arnhem.
mobiele-website-laten-bouwen

Creatief en functioneel

Webdesign waar je blij van wordt.

Wij ontwerpen en bouwen websites waar je blij van wordt. Een website die je helpt bij het waarmaken van je online ambities en echt voor je werkt. Waarvan je ogen beginnen te glinsteren en je een glimlach op je gezicht krijgt. Een website die goed vindbaar is, gebruiksvriendelijk en je extra omzet oplevert. Dat begint natuurlijk bij een creatief en functioneel webdesign, dat je kunt laten maken door onze online specialisten in Arnhem.

Deze bedrijven gingen je voor:

Webdesign voorbeelden.

Natuurlijk ben je op zoek naar inspiratie voor je nieuwe website. Daarom vind je hieronder een aantal voorbeelden van websites die wij hebben gemaakt. 

Website laten ontwerpen

Webdesign laten maken in Arnhem.

Wij geloven dat een website voor je moet werken. Je leven makkelijker moet maken en jou moet ondersteunen om je bedrijf verder te laten groeien. Daarom ontwerpen en bouwen wij websites die niet alleen creatief zijn, maar ook functioneel. Een webdesign waarbij we inspelen op de wensen en behoeften van jouw (potentiële) klanten. Zo ontvangen al je klanten een warm welkom en creëer je de ideale klantervaring op je website. 

Online-marketing-quickscan
“ We can’t do magic, but we can make your business shine and that’s kind of the same thing!”
seo marketing

Webdesign in Wordpress.

Het ontwerpen van je website doen we altijd in Adobe XD of Figma. Deze twee ontwerptools geven onze designers de vrijheid om hun creativiteit los te laten en iets moois voor je te maken. Wanneer jij blij bent met het ontwerp zetten wij het webdesign om in een Wordpress website. Wordpress is één van de meest gebruikte website software, waarmee wij betaalbaar een professionele website voor je kunnen bouwen. Het grote voordeel van Wordpress is dat het toekomstbestendig is. Je kunt je website namelijk eenvoudig uitbreiden en koppelen met je favoriete software. Denk aan je boekhoudprogramma, CRM, Online agenda, betaalsysteem en nog veel meer. 

Veelgestelde vragen over webdesign bij Pittig Bakkie.

Wanneer je een webdesign laat maken, wil je natuurlijk zeker weten dat het goed gebeurt. Dat begrijpen wij maar al te goed, daarom vind je hieronder het antwoord op de meest gestelde vragen.

Je bent eruit en gaat een website laten maken door onze website experts in Arnhem. Leuk! Dan starten we altijd met een inspiraties sessie. Een creatieve meeting, waarin we jouw wensen bespreken, naar je doelen kijken en ontdekken hoe jouw website eruit zou kunnen komen te zien. Daarna gaan onze webdesigners voor je aan de slag met het maken van het ontwerp.

Als dit klaar is presenteren wij deze aan jou en mag je feedback geven. Daarna kunnen wij je webdesign gaan bouwen! Dat duurt meestal tussen de 4-6 weken. Dan kun je bijna live, het enige wat we nog moeten doen is testen. Als alles 100% werkt is het tijd voor een feestje.

Wanneer jij je offerte hebt geaccepteerd gaan we aan de slag. Hoe lang het bouwen van je website duurt hangt af van de hoeveelheid pagina’s, het aantal koppelingen en natuurlijk de creativiteit van onze designers. Gemiddeld duurt het ontwerpen van je website 4 weken en het bouwen ook 3/4 weken. Het bouwen gaat meestal iets sneller, doordat het webdesign dan al helemaal is uitgewerkt.

Natuurlijk wil je vooraf weten wat het ontwerp van een webdesign en het bouwen van je website kost. Toch is het lastig om daar concreet antwoord op te geven. Er zijn namelijk grote verschillen tussen websites. We bouwen dan ook websites vanaf 1250,-, maar ook voor 25000,- euro. De prijs hangt voornamelijk af van de hoeveelheid pagina’s die wij moeten ontwerpen en maken en de technische moeilijkheid van het ontwerp. Mocht je willen weten wat de mogelijkheden zijn voor jou? Onze website specialisten denken graag met je mee. Neem dus gewoon even contact op, vinden we leuk!

Kennismaken of offerte opvragen.

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Vul hieronder het formulier in of neem direct contact op. Vinden we leuk!