webdesign in Nijmegen.

Wil je een nieuwe website laten maken of je huidige op laten frissen? Ben je op zoek naar een uniek ontwerp? Een website die past bij je bedrijf en helemaal in jullie huisstijl wordt gemaakt? Laat dan een webdesign maken door onze creatieve website bouwers in Nijmegen.

mobiele-website-laten-bouwen

Creatief en functioneel

Webdesign en website die voor je werkt..

Wij ontwerpen en maken websites waar je echt blij van wordt. Wij geloven namelijk niet in een website die alleen als visitekaartje of portfolio wordt gebruikt. Wij bouwen websites of webshops die doen wat jij wil en die je in kan zetten als marketing tool. Zodat jij je bedrijf naar een hoger plan kan tillen en waarbij je website je helpt bij het waarmaken van je online ambities. Een website die goed gevonden wordt in Google, een website waar je klanten blij van worden en die jou natuurlijk extra aanvragen, verkopen en niet te vergeten omzet oplevert. Dat begint natuurlijk allemaal bij een sterk webdesign, dat je kunt laten maken door onze online specialisten in Nijmegen.

Deze bedrijven gingen je voor:

Webdesign voorbeelden.

Natuurlijk wil je vooraf precies weten wat je kunt verwachten. Daarom kun je hieronder een aantal voorbeeld van eerdere projecten bekijken. Zoals je kunt zien maken wij zeer uiteenlopende soorten webdesigns. Heb jij een leuke uitdaging voor ons?

Website laten ontwerpen

Webdesign in Nijmegen.

Wij vinden dat een website je leven makkelijker moet maken en je moet helpen om je bedrijf online te laten groeien. Dat is ook precies de reden waarom onze websites niet alleen creatief zijn, maar juist ook functioneel. Wanneer wij je website ontwerpen houden wij bij het maken van het webdesign dan ook rekening met alle wensen en behoeften van jouw (potentiële) klanten. Daarmee proberen wij vooraf de ideale klantervaring te ontwerpen op je website. Zo weet je zeker dat al je klanten ook online een warm welkom krijgen.

Online-marketing-quickscan
“ We can’t do magic, but we can make your business shine and that’s kind of the same thing!”
seo marketing

Website laten maken

Uniek Wordpress webdesign.

Wij bouwen onze websites met Wordpress. Wordpress is één van de meest gebruikte website software, waarmee wij betaalbaar een professionele website voor je kunnen bouwen.  Deze open source web software is ontzettend veelzijdig en hierdoor uitermate geschikt voor diverse soorten bedrijven. Wordpress wordt namelijk opgebouwd met verschillende soorten plugins (add-ons) die je op basis van je wensen helemaal kunt aanpassen. Wij maken dan ook een webdesign speciaal gemaakt voor Wordpress. Zo weet je zeker dat je website niet alleen gebruiksvriendelijk is, maar ook nog eens toekomstbestendig. Je kunt je site namelijk koppelen met al je favoriete software. Denk maar eens aan je CRM systeem, boekhoudpakket, agenda, betaalsysteem en nog veel meer.

Veelgestelde vragen over webdesign bij Pittig Bakkie.

Wanneer je een webdesign laat maken, wil je natuurlijk zeker weten dat het goed gebeurt. Dat begrijpen wij maar al te goed, daarom vind je hieronder het antwoord op de meest gestelde vragen.

Je bent eruit en gaat een website laten maken door onze website experts in Nijmegen. Leuk! Dan starten we altijd met een inspiraties sessie. Een creatieve meeting, waarin we jouw wensen bespreken, naar je doelen kijken en ontdekken hoe jouw website eruit zou kunnen komen te zien. Daarna gaan onze webdesigners voor je aan de slag met het maken van het ontwerp.

Als dit klaar is presenteren wij deze aan jou en mag je feedback geven. Daarna kunnen wij je webdesign gaan bouwen! Dat duurt meestal tussen de 4-6 weken. Dan kun je bijna live, het enige wat we nog moeten doen is testen. Als alles 100% werkt is het tijd voor een feestje.

Wanneer jij je offerte hebt geaccepteerd gaan we aan de slag. Hoe lang het bouwen van je website duurt hangt af van de hoeveelheid pagina’s, het aantal koppelingen en natuurlijk de creativiteit van onze designers. Gemiddeld duurt het ontwerpen van je website 4 weken en het bouwen ook 3/4 weken. Het bouwen gaat meestal iets sneller, doordat het webdesign dan al helemaal is uitgewerkt.

Natuurlijk wil je vooraf weten wat het ontwerp van een webdesign en het bouwen van je website kost. Toch is het lastig om daar concreet antwoord op te geven. Er zijn namelijk grote verschillen tussen websites. We bouwen dan ook websites vanaf 1250,-, maar ook voor 25000,- euro. De prijs hangt voornamelijk af van de hoeveelheid pagina’s die wij moeten ontwerpen en maken en de technische moeilijkheid van het ontwerp. Mocht je willen weten wat de mogelijkheden zijn voor jou? Onze website specialisten denken graag met je mee. Neem dus gewoon even contact op, vinden we leuk!

Kennismaken of offerte opvragen.

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen op het gebied van webdesign? Vul hieronder het formulier in of neem direct contact op. Vinden we leuk!