webshop laten maken

Webshop laten maken

Ben je klaar om jouw producten online te gaan verkopen? Of heb je al een bestaande webshop en kan deze wel een opfrisbeurt gebruiken? Wat je wensen ook zijn, de webbouwers van Pittig Bakkie weten wel van aanpakken en bouwen voor jouw een volledig onderhoudsvriendelijke webshop die de basis legt voor jouw online succes! Natuurlijk voldoet je nieuwe webshop dan aan de nieuwste eisen, gebruiken we de nieuwste technieken, leukste snufjes en is deze zoekmachinevriendelijk (vindt Google leuk).

Een professionele webshop laten maken door Pittig Bakkie? Vraag direct een offerte aan of lees verder. Heb je al een webshop en wil je deze eens grondig laten onderzoeken? Vraag dan een gratis quickscan aan.

Vertel mij meer

Professionele webshop laten maken

Tegenwoordig kun je door vrijwel iedereen een webshop laten maken. Door grote bedrijven, studenten in opleiding en zelfs door je buurjongen van 14, die al zijn vrije uren achter de computer zit. Sterker nog, er zijn zelfs online programma’s die je helpen om zelf een webshop te maken. Maar wat krijg je dan? Een webshop die er “leuk” uitziet en maar half werkt of een professionele webshop die ook daadwerkelijk bijdraagt aan een hogere conversie? Wanneer je er voor kiest om je webshop te laten maken door Pittig Bakkie kun je resultaat verwachten. Wij bouwen voor jou een professionele webshop, die de webshops van jouw concurrenten ver achter zich laat op het gebied van gebruiksvriendelijkheid, snelheid en vindbaarheid.

“this is how we roll”

online-marketing-specialisten

Stap 1.  Bakkie doen!
Voor we beginnen met het bouwen van de webshop beginnen wij altijd eerst met een Pittig Bakkie (of thee) om elkaar beter te leren kennen. Wij vinden persoonlijk contact belangrijk en op deze manier krijgen wij een beter gevoel van jouw bedrijf en weet jij direct met wie je zaken gaat doen. Tijdens dit bakkie bespreken we jouw wensen en vertellen jou precies waar je aan toe bent.

Stap 2.  Gedegen webshop onderzoek
Na een prettige kennismaking gaan wij, voordat we beginnen met jouw webshop, altijd eerst op onderzoek uit. Een goed begin is het halve werk. Óók wanneer je een professionele webshop laat maken.

Stap 3.  Plan de Champagne
Wanneer wij ons onderzoek hebben afgerond en al jouw wensen en eisen duidelijk in beeld hebben gaan wij een doeltreffend plan maken. Een plan waarbij we ons hebben ingeleefd in je bedrijf en waarin we je precies vertellen hoe wij je webshop kunnen gaan laten “shinen”! Ben je er klaar voor?

Stap 4.  Let’s go!
Tromgeroffel, daar gaan we! Het startsein is gegeven en onze webbouwers gaan voor je aan de slag! Langzaam maar zeker zal jouw webshop vaste vormen gaan aannemen (dit kun je bij Pittig Bakkie overigens live volgen!). Ben je er klaar voor om jouw webshop te laten maken door het team van Pittig Bakkie? Neem dan contact met ons op en wie weet heb jij binnen enkele weken een gloednieuwe webshop.

Zij gingen je voor

Fiep&Miep

Webshop ontwikkeling en training

Frisky-website-ontwikkeling

Frisky

Website ontwikkeling

Spirited Union

Website ontwikkeling en SEO

Bekijk alle projecten

Webshop laten maken door Pittig Bakkie

Wist je dat je je eigen productaanbod, bij Pittig Bakkie, heel eenvoudig kunt beheren en deze ook eenvoudig op andere kanalen zoals Google en vergelijkingssites kunt aanbieden? En dat je zelf ook eenvoudig alle informatie van je webshop kunt beheren? Denk hierbij aan verschillende betaalmethoden, voorraad, verzendkosten en speciale acties. Zo zijn er een hoop voordelen wanneer je kiest om je webshop te laten maken door Pittig Bakkie. Heb je hier vragen over of zijn er punten niet helemaal duidelijk? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Vinden we leuk!

Webshop op maat

Wij maken jouw webshop op maat. Geen standaard templates en voorgekauwde layouts. Jouw webshop wordt speciaal voor jou gemaakt.

100% jouw eigendom

Na oplevering is jouwe webshop ook 100% jouw eigendom. Je bent vrij om te gaan en staan waar je wilt.

Gebruiksvriendelijke webshop

Jouw webshop is eenvoudig zelf te onderhouden. Productbeheer, voorraadbeheer, betaalmethoden, verzendmethoden etc. Alle content kun je zelf aanpassen, aanmaken en bijhouden. Indien gewenst geven wij advies en kun je zelfs bij ons een online training volgen. Wil je toch liever dat wij dit voor je doen? Geen probleem!

Mobile responsive webshop

De mobiele telefoon is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Wij zorgen er dan ook voor dat jouwe webshop op ieder systeem werkt. Niet alleen op laptop of pc, maar ook op mobiel en tablet.

Zoekmachine vriendelijke webshop

Bovenaan in Google, dat wil iedereen. Wij zorgen ervoor dat de basis van jouw webshop zoekmachine vriendelijk is.

Supersnelle webshop

Hoe sneller de webshop hoe sneller jouw potentiële klanten bestellen! Wij zorgen dat jouw webshop bliksemsnel is en voorraden direct worden bijgewerkt. Dit is niet alleen goed voor de gebruiksvriendelijkheid maar ook voor je positie in de zoekmachines.

Webshop met conversies

Veel bezoekers is leuk, maar veel conversies is nog leuker! Wij denken met je mee en zorgen voor goede basis waarin het generen van conversies centraal staat.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Met een hecht team van specialisten kunnen we altijd snel schakelen en houden we de lijnen kort.

Flexibele betaalmogelijkheden

Liever niet je webshop in één keer betalen? Geen probleem. Bij Pittig Bakkie kun je je webshop bijvoorbeeld ook in termijnen betalen.

Webshop updates en onderhoud

Na de livegang zorgen wij ervoor dat jouw webshop up-to-date blijft. Periodiek worden alle belangrijke updates gedraaid en voeren wij onderhoud uit. Zo blijft jouw nieuwe webshop ook functioneren als een nieuwe webshop.

Webshop opfrissen

Is je huidige webshop wel aan een opfrisbeurt toe? Werkt deze niet meer naar behoren of is je webshop niet echt meer van deze tijd? De webbouwers van Pittig Bakkie kunnen het design en de functionaliteiten van je webshop weer nieuw leven inblazen zodat deze weer helemaal up-to-date is! Onze ervaren webbouwers kunnen in vrijwel ieder CMS systeem vooruit om de aanpassingen door te voeren. Indien gewenst kunnen wij je webshop ook overzetten naar ons eigen CMS systeem, zo heb je alles onder één dak!

Wie is Pittig Bakkie?

Pittig Bakkie bestaat uit een hecht team van enthousiaste, ervaren en gedreven specialisten. Met samen meer dan 20 jaar ervaring in online marketing en het bouwen van succesvolle webshops zijn wij de ideale partij voor het realiseren van jouwe nieuwe webshop! Een goede webshop is namelijk pas het begin van jouw online succes.

Webshop laten maken door de webbouwers van Pittig Bakkie? Wij kijken er naar uit om je te ontmoeten.

iris-abbas-pittig-bakkie-online-marketing-bureau
martien-de-jong-pittig-bakkie-online-marketing-bureau
maarten-arts-pittig-bakkie-online-marketing-bureau
Benji-Pittig-bakkie-online-marketing

Veelgestelde vragen

Wie ontwerpt mijn webshop?

Bij Pittig Bakkie staat die keuze vrij. Je mag zelf bij ons een ontwerp en aanleveren of ervoor kiezen om dit door ons te laten maken. Wanneer wij een ontwerp voor je maken zal dit altijd in overleg zijn. Wij starten niet eerder totdat jij 100% tevreden bent over dit ontwerp.

Welke functionaliteiten zijn standaard inbegrepen?

Productbeheer met verschillende variaties, realtime voorraadbeheer, categoriebeheer, kortingsacties, betaalmethoden en verzendmethoden zijn enkele voorbeelden van de functionaliteiten die je van ons kunt verwachten. Wij zorgen ervoor dat je jouw webshop helemaal zelf kunt bijhouden zonder dat je onze hulp hiervoor nodig hebt (al staan we altijd voor je klaar en helpen we natuurlijk graag!).

Hoe lang duurt de bouw van mijn webshop?

Hoelang het bouwen van jouw nieuwe webshop duurt is afhankelijk van de grootte en complexiteit. Gemiddeld duurt het ongeveer 4 tot 6 weken om jouw webshop te bouwen, dit is inclusief de benodigde tijd om je webshop uitgebreid te testen.

Webshop kosten?

Omdat wij iedere webshop speciaal voor jou maken hanteren wij geen standaard prijzen. Zodra wij precies weten wat jouw wensen en eisen zijn kunnen wij een vaste prijs geven. Ben je benieuwd wat jouw webshop gaat kosten? Vraag dan een offerte aan en wij doen jou een scherp aanbod!

Kan ik mijn webshop zelf beheren?

Dat is zeker mogelijk! Onze webshops worden over het algemeen altijd in WordPress gebouwd. Dit is zeer gebruiksvriendelijk en snel te leren. Heb je hier geen ervaring mee dan helpen wij je graag op weg.

Waar zit jullie kantoor?

Ons kantoor bevindt zich in Nijmegen maar onze klanten zitten door heel het land, sterker nog, door heel Europa! Wil je graag een keer langskomen voor een pittig bakkie? Dan ben je van harte welkom. Indien gewenst komen wij ook graag bij jou langs. Hier vind je precies waar we zitten.

bakkie doen?

Wil je jouw webshop laten maken door de specialisten van Pittig Bakkie? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan via onderstaand formulier.