Website laten maken door bureau in arnhem.

Toe aan een nieuwe website of je huidige website laten opfrissen? Laat dan een website maken door één van onze ervaren webbouwers uit Arnhem. Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden websites en webshops. Daar worden wij enthousiast van.

website-laten-maken-arnhem

Een website waar je blij van wordt

Een nieuwe website laten maken.

Als je hebt besloten dat je een nieuwe website wilt laten maken, wil je natuurlijk zeker weten dat het goed gebeurt. Daarom ben je op zoek naar een goede webbouwer. Iemand die met je meedenkt over het webdesign en rekening houdt met de gebruikerservaring van je websitebezoekers (UX). Een expert die je website kan bouwen en koppelingen kan maken met al je favoriete software. Die vind je bij Pittig Bakkie. Zo weet je zeker dat je een professionele website krijgt waar je blij van wordt.

Deze bedrijven gingen je voor:

Website voorbeelden.

Natuurlijk ben je op zoek naar inspiratie voor je nieuwe website. Daarom vind je hieronder een aantal voorbeelden van websites die wij hebben gemaakt.

 

100% tevredenheidgarantie

Website laten bouwen waar je blij van wordt.

Een glimlach op het gezicht van jou en je klanten, daar doen we het voor. Wij houden namelijk van blije Arnhemse ondernemers! We geloven dan ook niet in een website als visitekaartje. Wanneer je door ons een website laat bouwen, weet je zeker dat je er blij van wordt. Wij vinden namelijk dat je nieuwe website voor je moet werken, je leven eenvoudiger moet maken en toekomstbestendig moet zijn. Je website moet nieuwe klanten opleveren en zorgen voor extra omzet. Daarom bouwen wij websites en webshops die snel, veilig en goed vindbaar zijn en die je ook nog eens eenvoudig zelf kunt aanpassen.

Online-marketing-quickscan

Wij ontwerpen bouwen onderhouden je
website

Te druk met ondernemen?

Website laten maken of zelf doen.

Tegenwoordig kun je door een hoop partijen in Arnhem een website laten maken. Sterker nog, je kunt het ook helemaal zelf doen. Maar is dat verstandig? Dat ligt eraan hoe ver je eigen kennis en doelen met elkaar overeenkomen. En op welke manier je zelf na het bouwen met je eigen website aan de slag gaat. In de praktijk zien we dat het makkelijker werkt wanneer je het maken van je webdesign en het bouwen van je website uitbesteed aan een online marketing bureau of webbouwer. Je kunt door ons bijvoorbeeld een Wordpress website laten maken in Arnhem, waarmee je zelf aan de slag kunt gaan. Zo weet je zeker dat je website goed is gebouwd en er ook rekening is gehouden met zoekmachine optimalisatie.

seo marketing

Veelgestelde vragen over website laten bouwen in Arnhem.

Wanneer je een nieuwe website laat maken, wil je natuurlijk zeker weten dat het goed gebeurt. Dat begrijpen wij maar al te goed, daarom vind je hieronder het antwoord op de meest gestelde vragen. Van het laten maken van alleen een webdesign in Arnhem tot aan het bouwen van complete maatwerk oplossingen. De keuze is aan jou.

Je bent eruit en gaat een website laten maken door onze website experts in Arnhem. Leuk! Dan starten we altijd met een inspiraties sessie. Daarin gaan we samen -onder het genot van een pittig bakkie- om tafel. We bespreken je wensen, doelen en kijken samen hoe je nieuwe website eruit moet komen te zien. Vervolgens gaan onze webdesigners voor je aan de slag met het ontwerp van je nieuwe website. Als deze klaar is presenteren wij deze aan jou en mag je feedback geven. Als je feedback is verwerkt gaan we je website bouwen! Dat duurt meestal tussen de 4-6 weken. Dan kun je bijna live, het enige wat we nog moeten doen is testen. Als alles 100% werkt is het tijd voor een feestje.
Goede vraag! Nu je enthousiast bent geworden en graag een website wil laten maken door onze web bouwers uit Arnhem. Ben je natuurlijk ook benieuwd hoe lang het bouwen van een website eigenlijk duurt. Hoewel dit enorm kan verschillen per project is de gemiddelde doorlooptijd van een website ca. 6 tot 10 weken. In deze tijd ontwerpen, bouwen en testen wij je website. Zo weet je bij oplevering precies wat je krijgt!

Hoewel we hier graag een duidelijk antwoord willen geven, is dit eigenlijk niet te doen. Het prijskaartje van je website hangt namelijk af van een hoop verschillende factoren. Omdat iedere website anders is kunnen we geen standaard prijzen maken. Om je toch een richtlijn te geven kunnen we je wel dit vertellen: We bouwen websites vanaf ca. 1500,- tot 25000,-. Het grote verschil zit hem o.a. in de grootte van de website, de koppelingen en maatwerk niveau. Ben je benieuwd wat een website laten maken in Arnhem nu eigenlijk gaat kosten voor jouw bedrijf? Vraag dan een offerte aan en wij doen je een scherp aanbod.

Kennismaken of offerte opvragen.

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Vul hieronder het formulier in of neem direct contact op. Vinden we leuk!