website laten maken nijmegen

Website laten maken Nijmegen

Je website is hét online visitekaartje van je bedrijf. Het is daarom dan ook belangrijk dat deze goed functioneert en dat bezoekers eenvoudig alles kunnen vinden wat ze zoeken. Informatie over het bedrijf, foto’s, projecten, openingstijden en vooral contactgegevens dienen dan ook op de juiste plaats te staan. Hier komt vervolgens ook de snelheid van de website bij kijken. Heb je een prachtige website maar is deze super langzaammmm… dan klikken jouw bezoekers alsnog supersnel op het kruisje in de hoek. Zo zijn er een tal van onderdelen die er samen voor zorgen dat jouw website goed werkt en ook goed gevonden kan worden.

Bij Pittig Bakkie kennen we alle fijne kneepjes van het vak en helpen jou dan ook graag wanneer je een website wilt laten maken in Nijmegen. Heb je een bedrijf buiten Nijmegen? Geen probleem, ook dan helpen wij je natuurlijk graag!

Vertel mij meer

Website laten maken door Pittig Bakkie

Eerlijk is eerlijk, tegenwoordig kun je door vrijwel iedereen een website laten maken in Nijmegen. Door professionele bedrijven en zelfs door je buurjongen van 14 die graag achter de computer zit. Sterker nog, er zijn zelfs tools die je helpen om dit zelf te doen. Maar wat krijg je dan? Een website die er “leuk” uitziet of een website die ook daadwerkelijk goed werkt, die snel is, die gevonden kan worden in Google, die je eenvoudig zelf kunt onderhouden, waar je jarenlang mee vooruit kunt én die perfect aansluit aan de maatstaven van jouw bedrijf?

“this is how we roll”

online-marketing-specialisten

Stap 1.  Bakkie doen!
Een persoonlijke aanpak, eerlijk advies en een gedegen onderzoek, dat zijn voor ons de 3 belangrijkste pijlers voordat we beginnen met jouw website. Wij beginnen daarom dan ook altijd met een Pittig Bakkie (of thee) om elkaar beter te leren kennen. Zo krijgen wij een beter gevoel van jouw bedrijf en weet jij direct met wie je zaken gaat doen. We bespreken jouw wensen en vertellen jou precies waar je aan toe bent.

Nu al benieuwd wat de webbouwers van Pittig Bakkie voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Vraag dan vandaag nog een gratis quickscan aan.

Stap 2.  Gedegen website onderzoek
Na een prettige kennismaking weten wij wie jullie zijn, wat jullie doen en wat de wensen zijn waar de website aan moet voldoen. Wij houden namelijk wel van koffie, maar niet van koffiedik kijken. Daarom gaan we altijd eerst op onderzoek uit voordat we jouw website gaan maken.

Stap 3.  Plan de Champagne
Aan de hand van jouw wensen en eisen, ons uitgebreide onderzoek en onze kennis en ervaring gaan we een helder, transparant en doeltreffend plan maken. Een plan waarbij we ons hebben ingeleefd in je bedrijf en waarin we je precies vertellen hoe wij je website kunnen gaan laten “shinen”! Klaar om te schitteren?

Stap 4.  Let’s go!
Daar gaan we! Onze webbouwers gaan voor je aan de slag! Langzaam maar zeker zal jouw website vaste vormen gaan aannemen. Je ontvangt van ons een wekelijkse rapportage en kunt het proces tot op de voet volgen. Ben je er klaar voor om jouw website te laten maken in Nijmegen? Neem dan contact met ons op en wie weet drinken wij binnenkort samen een Pittig Bakkie om jouw wensen te bespreken.

Zij gingen je voor

Fiep&Miep

Webshop ontwikkeling en training

Frisky-website-ontwikkeling

Frisky

Website ontwikkeling

Spirited Union

Website ontwikkeling en SEO

Bekijk alle projecten

De voordelen van Pittig Bakkie

Wist je dat je bij Pittig Bakkie altijd 100% eigendom hebt en dat je website dus altijd van jou is én blijft? En dat je bij Pittig Bakkie ook je website niet in één keer hoeft te betalen maar dat dit ook in termijnen kan? Zo zijn er een hoop voordelen wanneer je kiest om je website te laten maken in Nijmegen door Pittig Bakkie. Heb je hier vragen over of zijn er punten niet helemaal duidelijk? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Website op maat

Wij maken jouw website geheel op maat. Geen standaard templates en geen kopie van je concurrent. Jouw website wordt voor jou gemaakt.

100% jouw eigendom

Na oplevering is de website 100% jouw eigendom. Je bent vrij om te gaan en staan waar je wilt.

Gebruiksvriendelijke website

De websites die wij bouwen zijn na oplevering ook gemakkelijk zelf te onderhouden. Indien gewenst geven wij advies en kun je zelfs bij ons een online training volgen. Wil je toch liever dat wij dit voor je doen? Geen probleem!

Mobile responsive website

Wij zorgen ervoor dat jouwe website op ieder systeem werkt. Niet alleen op je pc of laptop, maar ook op mobiel en tablet. Dit is goed nieuws voor zowel je bezoekers als voor Google.

Google vriendelijke website

Wij zorgen ervoor dat de basis goed staat zodat zoekmachines (zoals Google) jouw website makkelijker kunnen vinden.

Snelle website

Een website moet snel zijn, hoe sneller hoe beter! Wij zorgen dat jouw website bliksemsnel is! Dit is niet alleen goed voor de gebruiksvriendelijkheid maar ook Google vindt dit steeds belangrijker.

Conversiegerichte website

Veel bezoekers is leuk, maar veel conversies is nog leuker! Wij denken met je mee en zorgen ervoor dat er ook daadwerkelijk conversies worden gerealiseerd.

Vast contactpersoon

Met een hecht team van specialisten zorgen wij dat je altijd een vast contactpersoon hebt. Zo blijven de lijnen kort en kunnen we altijd snel schakelen.

Flexibele betaalmogelijkheden

Liever niet je website in één keer betalen? Geen probleem. Bij Pittig Bakkie zijn er meerdere betaalmogelijkheden mogelijk zoals bijvoorbeeld het betalen in termijnen.

Updates en onderhoud

Na de livegang zorgen wij ervoor dat jouw website up-to-date blijft. Wij zorgen dat alle updates worden gedraaid en dat de website net zo goed blijft werken als bij de oplevering.

Website opfrissen

Heb je een bestaande website die eigenlijk prima functioneert maar wel een opfrisbeurt kan gebruiken? Ook dan helpen wij je graag. Wij kunnen het design en de functionaliteiten van je website nieuw leven inblazen zodat deze weer helemaal up-to-date is. Dit kunnen we doen op jouw eigen server maar indien gewenst kunnen wij je website ook overzetten naar onze supersnelle server voor nog beter resultaat. Hoe sneller je website, hoe beter voor je bezoeker én voor je vindbaarheid.

Wie is Pittig Bakkie?

Pittig Bakkie bestaat uit een klein team van enthousiaste, ervaren en gedreven specialisten. Met samen meer dan 20 jaar ervaring in online marketing en het bouwen van websites zijn wij de ideale partij voor het bouwen van jouwe website. Wij denken namelijk verder dan alleen de oplevering, een website is namelijk nooit helemaal af en daar zijn wij ons goed van bewust.

Website laten maken in Nijmegen door de specialisten van Pittig Bakkie? Wij kijken er naar uit om je te ontmoeten.

iris-abbas-pittig-bakkie-online-marketing-bureau
martien-de-jong-pittig-bakkie-online-marketing-bureau
maarten-arts-pittig-bakkie-online-marketing-bureau
Benji-Pittig-bakkie-online-marketing

Veelgestelde vragen

Wie ontwerpt mijn website?

Bij Pittig Bakkie staat die keuze vrij. Je mag zelf bij ons een ontwerp aanleveren of ervoor kiezen om het ontwerp door ons te laten maken. Wanneer wij een ontwerp voor je maken zal dit altijd in overleg zijn. Wij starten niet eerder totdat jij 100% tevreden bent over dit ontwerp.

Hoe lang duurt de bouw van mijn website?

Hoelang het duurt is afhankelijk van de grootte en complexiteit van de website. Wil je een basis website met alleen wat informatie en adresgegevens dan is deze sneller klaar dan een complete webshop die van alle toeters en bellen is voorzien. Doorgaans houden wij ongeveer 2 tot 4 weken aan.

Wat zijn de prijzen?

Omdat iedere website anders is hanteren wij geen standaard prijzen. Zodra wij precies weten wat jouw wensen en eisen zijn kunnen wij een prijs geven. Ben je benieuwd wat jouw website gaat kosten? Vraag dan een offerte aan en wij doen jou een scherp aanbod!

Kan ik mijn website zelf onderhouden?

Dat is zeker mogelijk! Onze websites worden over het algemeen altijd in WordPress gebouwd. Heb je hier geen ervaring mee dan helpen wij je graag op weg.

Waar zit jullie kantoor?

Ons kantoor bevindt zich in Nijmegen maar onze klanten zitten door heel het land, sterker nog, door heel Europa! Wil je een keer langskomen? Dan ben je van harte welkom. Indien gewenst komen wij ook graag bij jou langs. Hier vind je precies waar we zitten.

bakkie doen?

Wil je jouw website laten maken in Nijmegen door de specialisten van Pittig Bakkie? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan via onderstaand formulier.