fbpx
Jobs

WordPress developer – Webdesigner – Website bouwer

By 7 oktober 2021 oktober 13th, 2021 No Comments

Wij zijn op zoek naar jou! Tenminste, als jij die WordPress Specialist bent vol creatieve website ideeën, met technische kennis (html, css, js) en een commerciële blik.

Wie zoeken we?
We zijn op zoek naar een WordPress Specialist met al wat ervaring. Een echte “vakidioot” die direct aan de slag kan gaan, maar zichzelf ook graag blijft ontwikkelen. Iemand die de ontwerpen van onze webdesigner kan uitwerken en tot leven kan brengen.

Wie zijn wij?
Hoi, leuk om kennis te maken, wij zijn Pittig Bakkie! Een klein online marketingbureau met grote ambitie. Wij helpen bedrijven bij het waarmaken van hun dromen, behalen van hun doelen en het vergroten van de online zichtbaarheid. Wij houden ervan om mee te denken en geven graag een eerlijk advies. We zijn transparant, gezellig en houden, zoals je waarschijnlijk al kunt verwachten, wel van een goede kop koffie. Ook is kantoorhond(je) “Pip” van maandag t/m donderdag van de partij.

Dit ga je doen:
Op dit moment zijn we op zoek naar iemand die zich bezighoudt met het bedenken, ontwerpen en bouwen van websites. Jij zet het ontwerp op in een functionele en goed werkende website. We verwachten van jou dat je:

– weet hoe WordPress werkt en je daarmee meer kan dan de meeste mensen ;-).
– websites bouwt op basis van de wensen van de klant en deze aanvult en optimaliseert met jouw kennis en ervaring.
– al een hoop ervaring hebt met WordPress, WooCommerce en tal van andere plugins.
– CSS, HTML  en (bij voorkeur ook) JS skills on point zijn.
– houdt van een beetje gezelligheid en droge humor
– jezelf graag verder blijft ontwikkelen

Heb je ook ervaring met SEO of andere online marketing werkzaamheden? Dan is dat een dikke pre.

Dit krijg je ervoor terug!
We bieden je graag een leuke en uitdagende job, met veel verantwoordelijkheid en vrijheid voor het inbrengen van je eigen creatieve ideeën. Je werkt in een jong en informeel team (geen hiërarchisch gedoe) en krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Daarnaast voorzien wij je graag van heerlijke koffie, een goede lunch en natuurlijk een fijn salaris. Interesse? Solliciteer dan direct.

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Flexibele werktijden
  • Mogelijkheden om vanuit huis te werken
  • Reiskostenvergoeding
  • Budget voor professionele ontwikkeling
  • En natuurlijk hele leuke collega’s 😉

Hebben we je interesse? Nice!

In 5 eenvoudige stappen drinken wij straks samen een Pittig Bakkie.

1. Solliciteer op de functie: waarom jij?
Vertel in je mail wie je bent, wat je kwaliteiten zijn en waarom jij bij ons wilt komen werken. En stuur dan gelijk je CV en eventueel je portfolio mee.

2. Tijd voor een Pittig Bakkie: is er een match?
Heb je ons overtuigd, dan nodigen we je uit voor een kop koffie. Of thee. Gewoon, om te kijken of we een ‘klik’ hebben. Wel zo prettig als de liefde wederzijds is, toch?

3. Showtime: wat zijn jouw skills?
We moeten ook praktisch zijn: hoe goed ben je echt in de dingen die je doet? Er is maar één manier om daar achter te komen. Daarom vragen we je om een proefopdracht te doen.

4. One time offer: Ons voorstel
We doen je een voorstel waar wij beiden blij van gaan worden. Iets dat past bij jouw carrièrepad en bij de verdere ontwikkeling van ons bedrijf. Kortom, iets waar je eigenlijk geen ‘nee’ tegen kunt zeggen.

5. Join the bakkies
Zeg je volmondig ‘ja’? Dan ben je “part of the team” en drinken we elke dag samen een Pittig Bakkie. Jij blij, wij blij!

Recruiter? Wij vullen deze vacature via onze eigen werving in. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is daarom niet gewenst.

Laat een bericht achter