Wordpress webdesign waar je blij van wordt.

Nieuwe website nodig of je huidige Wordpress website laten opfrissen? Dat kan! Sterker nog, daar worden wij enthousiast van. Onze creatievelingen en code nerds ontwerpen en bouwen een Wordpress webdesign waar jij blij van wordt.

mobiele-website-laten-bouwen

Creatief en functioneel

Wordpress website laten maken.

Wij geloven in de kracht van Wordpress. Een Wordpress website is namelijk eenvoudig zelf te beheren en bied ontzettend veel mogelijkheden om op verder te bouwen. Zo kun je je website vrij eenvoudig koppelen met je favoriete software. Denk maar eens aan je boekhoudprogramma, je socials, post aanbieders en nog veel meer. Niet voor niets, kiest ruim 80% van de ZZP’ers en MKB’ers voor een Wordpress website.

Deze bedrijven gingen je voor:

Webdesign voorbeelden.

Natuurlijk ben je op zoek naar inspiratie voor je nieuwe website. Daarom vind je hieronder een aantal voorbeelden van websites die wij hebben gemaakt. 

Wordpress website laten maken.

Het maken van een goed webdesign is belangrijk voor de gebruikerservaring van je klanten. Wij werken dus niet met templates, maar ontwerpen en bouwen professionele maatwerk websites.

Wordpress website op maat.

Wordpress betekent niet dat we vanaf een template bouwen. Bij ons vind je alleen maatwerk websites. Zo krijg je altijd een website die past bij je bedrijf, waar je blij van wordt.

Responsive op elk apparaat.

Natuurlijk wil je dat je website op elk device goed werkt. Mobiel wordt immers steeds belangrijker. Daarom zorgen wij voor een soepele ervaring op desktop, tablet en smartphone.

Webdesign voor de toekomst.

Een nieuwe website wil je natuurlijk niet ieder jaar laten maken. Daarom bouwen wij toekomstbestendige Wordpress websites die met je mee groeien.

responsive design

Professionele Wordpress website.

Een wordpress website maken doe je niet zelf, dat laat je doen. Zo weet je zeker dat je een professionele website krijgt, waar jij en je klanten blij van worden. Je wil dat je website snel, veilig en goed vindbaar is. Gelukkig houden wij daar rekening mee, bij het bouwen van je nieuwe website. Wij zorgen ervoor dat we jouw wensen in ons webdesign verwerken. Zo weet je zeker dat je website of webshop goed werkt en van alle Wordpress plugins is voorzien die je nodig hebt.

mobiele-website-laten-bouwen
“ We can’t do magic, but we can make your business shine and that’s kind of the same thing!”

Veelgestelde vragen over webdesign bij Pittig Bakkie.

Wanneer je een webdesign laat maken, wil je natuurlijk zeker weten dat het goed gebeurt. Dat begrijpen wij maar al te goed, daarom vind je hieronder het antwoord op de meest gestelde vragen. Wij bouwen onze websites in Arnhem en Nijmegen

Je bent eruit en gaat een website laten maken door onze website experts in Arnhem. Leuk! Dan starten we altijd met een inspiraties sessie. Een creatieve meeting, waarin we jouw wensen bespreken, naar je doelen kijken en ontdekken hoe jouw website eruit zou kunnen komen te zien. Daarna gaan onze webdesigners voor je aan de slag met het maken van het ontwerp.

Als dit klaar is presenteren wij deze aan jou en mag je feedback geven. Daarna kunnen wij je webdesign gaan bouwen! Dat duurt meestal tussen de 4-6 weken. Dan kun je bijna live, het enige wat we nog moeten doen is testen. Als alles 100% werkt is het tijd voor een feestje.

Wanneer jij je offerte hebt geaccepteerd gaan we aan de slag. Hoe lang het bouwen van je website duurt hangt af van de hoeveelheid pagina’s, het aantal koppelingen en natuurlijk de creativiteit van onze designers. Gemiddeld duurt het ontwerpen van je website 4 weken en het bouwen ook 3/4 weken. Het bouwen gaat meestal iets sneller, doordat het webdesign dan al helemaal is uitgewerkt.

Natuurlijk wil je vooraf weten wat het ontwerp van een webdesign en het bouwen van je website kost. Toch is het lastig om daar concreet antwoord op te geven. Er zijn namelijk grote verschillen tussen websites. We bouwen dan ook websites vanaf 1250,-, maar ook voor 25000,- euro. De prijs hangt voornamelijk af van de hoeveelheid pagina’s die wij moeten ontwerpen en maken en de technische moeilijkheid van het ontwerp. Mocht je willen weten wat de mogelijkheden zijn voor jou? Onze website specialisten denken graag met je mee. Neem dus gewoon even contact op, vinden we leuk!

Wordpress biedt grenzeloze mogelijkheden.

Creatief design.

Onze top designers creëren graag ervaringen voor je website bezoekers. Een combinatie van creativiteit en effectiviteit staan daarbij voorop.

Ideale klantervaring.

Een bezoek aan je website moet aanvoelen als een warm bad. Zo geef je je klant een warm welkom en zorg je voor de ideale klantervaring.

Functioneel ontwerp.

Een website moet voor je werken. Wij focussen ons tijdens het webdesign daarom altijd op de online ervaring van je klant.

Soepele animaties.

Een interactieve ervaring en duidelijke flow op je website kunnen worden ondersteund door soepele animaties.

Web fonts.

Een Wordpress webdesign is niets zonder het juiste lettertype. Gelukkig voorzien wij onze ontwerpen van de beste lettertypes en kun je jouw web font dus zelf kiezen.

Eindeloze koppelingen.

Wordpress is eenvoudig te koppelen aan de meest gebruikte software. Daardoor maak je eenvoudig koppelingen met al je favoriete programma’s.

Complete huisstijl.

Jouw website wordt natuurlijk opgeleverd in de huisstijl van je bedrijf. Zo weet je zeker dat je klanten direct herkennen dat ze bij jou op je website terecht zijn gekomen.

Eenvoudig te beheren.

De manier waarop wij onze websites bouwen stellen jou in staat om je Wordpress website zelf eenvoudig te beheren. Zo ben je altijd in staat om zelf aanpassingen te maken.

Meer weten over Wordpress webdesign.

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Vul hieronder het formulier in of neem direct contact op. Vinden we leuk!