Een Wordpress website laten bouwen?

Heeft jouw bedrijf behoefte aan een nieuwe, professionele website? Dan is de kans groot dat je overweegt om een Wordpress website te laten bouwen. Wordpress is namelijk een flexibele en betaalbare optie. Ideaal voor de meeste MKB’ers.

Wordpress webdesign

Een website waar je blij van wordt

Website laten bouwen met Wordpress.

Er zijn tegenwoordig veel verschillende manieren om een website of webshop te laten bouwen. Populaire opties zijn onder andere Wix, Squarespace, Shopify en Wordpress. Elk systeem heeft zijn eigen voor- en nadelen en het ene systeem maakt het bouwen van een website makkelijker dan het andere. Maar wanneer kies je nu voor Wordpress? In deze blog laten we je zien of het laten bouwen van een Wordpress website geschikt is voor jouw bedrijf, of dat een ander systeem misschien beter past bij jouw wensen en behoeften.

Deze bedrijven gingen je voor:

Wordpress website voorbeelden.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Wordpress? Hieronder hebben we een aantal voorbeelden voor je op een rij gezet van websites en webshops die we hebben gebouwd met Wordpress. Zoals je ziet zijn de mogelijkheden voor het laten bouwen van een wordpress website eindeloos.

 

Wordpress website

Waar moet je op letten bij het laten bouwen van je website.

Met zoveel verschillende systemen om uit te kiezen, kan het lastig zijn om te bepalen welk systeem het beste bij jouw bedrijf past. Gelukkig kun je zelf ontdekken of een Wordpress website geschikt is voor jouw behoeften, of dat een ander systeem beter past. Beantwoord simpelweg de volgende vragen:

1. Wat is het doel van je website?

De eerste vraag die je moet beantwoorden om te bepalen of Wordpress geschikt is voor jouw nieuwe website, is wat het doel van de website is. Wil je simpelweg een visitekaartje online zetten, of wil je nieuwe klanten aantrekken en je bedrijf laten groeien? Als je voor het laatste kiest, dan is Wordpress de beste optie. Dankzij de vele beschikbare plugins, kun je zonder programmeerkennis gemakkelijk extra functionaliteiten aan je website toevoegen. Zo kun je snel een goed vindbare en veilige website maken die past bij jouw bedrijfsdoelen.

 

2. Wil je zelf met je website aan de slag?

De tweede vraag die je moet beantwoorden bij het kiezen van een systeem voor je website is hoeveel je zelf wilt kunnen aanpassen aan je website. Na het bouwen van je website wil je immers zelf af en toe afbeeldingen of tekst kunnen wijzigen. Bij de meeste systemen is dit wel mogelijk, maar als je meer flexibiliteit wilt, moet je goed opletten. Hoe eenvoudiger het systeem, hoe minder je vaak kunt afwijken van de standaard. Als je wel wilt afwijken van de standaard, dan is Wordpress een uitstekende keuze. Met de vele beschikbare plugins en thema’s kun je gemakkelijk een website bouwen die aansluit bij jouw unieke wensen en behoeften.

 

3. Met welke software moet je website gekoppeld worden?

Het is belangrijk dat je website voor je werkt en koppelingen met je favoriete software kunnen je werk een stuk eenvoudiger maken. Denk bijvoorbeeld aan een koppeling met je CRM-systeem, boekhoudprogramma, e-mailautomatisering, WhatsApp, social media of een postaanbieder zoals PostNL of Sendcloud. Als je je website met verschillende software wilt kunnen koppelen, dan is Wordpress de ideale keuze. Met de vele beschikbare plugins en integraties kun je gemakkelijk je website koppelen aan verschillende software en zo je bedrijfsprocessen optimaliseren.

4. Je website ook als webshop inzetten?

Als je van plan bent om online producten te verkopen, dan kun je Wordpress ook gebruiken als Woocommerce webshop. Woocommerce is namelijk de webshop module van Wordpress en biedt alle benodigde functies om een succesvolle online winkel op te zetten. Als je een website laat bouwen, kun je eenvoudig de Woocommerce webshop-module aan je website toevoegen, zodat je nu en in de toekomst flexibel bent en gemakkelijk kunt groeien.

Wij ontwerpen bouwen onderhouden je
website

website-laten-maken-arnhem

Wij maken je website

Webbouwer voor je Wordpress website.

Onze enthousiaste webdesigners en webbouwers zijn echte liefhebbers van Wordpress en maken graag een website die bij jou en je bedrijf past. Bij het bouwen van je website houden wij rekening met belangrijke aspecten als snelheid, koppelingen, veiligheid en vindbaarheid. Bovendien zorgen wij ervoor dat je na oplevering van de website zelf eenvoudig aanpassingen kunt maken. Zo krijg je een website die niet alleen mooi is, maar ook voor je werkt en waar je nog jaren mee vooruit kunt. Kortom, wij maken graag een website waar jij blij van wordt!

Veelgestelde vragen over het laten bouwen van een website.

Wanneer je een website laat maken, wil je natuurlijk zeker weten dat het goed gebeurt. Dat begrijpen wij maar al te goed, daarom vind je hieronder het antwoord op de meest gestelde vragen.

Als je enthousiast bent geworden over Wordpress, wil je natuurlijk weten wat de kosten zijn om een Wordpress website te bouwen. Dat begrijpen wij als geen ander. Gelukkig hebben wij al veel verschillende Wordpress websites gebouwd en kunnen wij een goede schatting geven van de kosten. De exacte kosten zijn namelijk afhankelijk van jouw wensen, zoals het ontwerp, het aantal koppelingen, het aantal pagina’s en de functionaliteiten van je website. Wil je weten wat de kosten zijn voor jouw bedrijf? Vraag dan gerust vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen je graag verder.

Wij vinden dat een nieuwe website echt bij jou en je bedrijf moet passen, daarom starten wij altijd met een Pittig Bakkie. Tijdens deze sessie kijken we samen naar de dingen die voor jou belangrijk zijn in een website. De website moet je leven tenslotte makkelijker maken, helpen meer omzet te draaien en het bedrijf verder laten groeien.

Als jij zin hebt om te starten, vragen wij je eerst om wat startinformatie aan te leveren en starten vervolgens met het ontwerpen van je nieuwe website. Als onze website specialisten en marketing gekkies klaar zijn, ontvang je het eerste ontwerp van je nieuwe website.

Daarna kunnen we beginnen met het bouwen van je nieuwe website. Dit doen we op een bouwlocatie, zodat je live mee kunt kijken en je huidige website gewoon online blijft staan. Als de website klaar is vragen wij om je feedback. Je geeft dan aan wat je mooi vind en wat je graag nog anders zou willen zien en daar gaan wij vervolgens weer mee aan de slag. Zo weet je zeker dat je nieuwe website precies zo is gebouwd als jij dat wilt.

Goede vraag! Nu je enthousiast bent geworden en graag een website wil laten maken door onze web bouwers. Ben je natuurlijk ook benieuwd hoe lang het bouwen van een website eigenlijk duurt. Hoewel dit enorm kan verschillen, kunnen we je wel een schatting geven. De gemiddelde doorlooptijd van een website project is ca. 6 tot 10 weken. In deze tijd ontwerpen, bouwen en testen wij je website. Zo weet je bij oplevering precies wat je krijgt! Een snelle, responsive website die precies doet wat jij wil.

Kennismaken of offerte opvragen.

Wil je dat we vrijblijvend meedenken of ben je gewoonweg benieuwd wat voor website onze specialisten voor jouw bedrijf kunnen bouwen? Vul hieronder het formulier in of neem direct contact op. Vinden we leuk!