Een Wordpress website laten maken?

Nieuwe professionele website nodig voor je bedrijf? Dan is de kans groot dat je een Wordpress website wil laten maken. Wordpress is namelijk een flexibele optie. Ideaal voor beginners, maar ook zeer toekomstbestendig. De keuze voor Wordpress is voor een hoop MKB’ers ideaal.

website-laten-maken-arnhem

Een website waar je blij van wordt

Website laten maken met Wordpress.

Tegenwoordig kun je op een hoop verschillende manieren een website of webshop laten maken. Denk maar eens aan Wix, Squarespace, Shopify en natuurlijk Wordpress. Het ene systeem maakt het bouwen nog makkelijker dan het andere. Maar wat zijn nou eigenlijk de voor en nadelen van de verschillende systemen en wanneer kies je nu voor Wordpress? In deze blog laten wij je zien of het laten bouwen van een Wordpress website iets voor jou is, of dat je toch beter een andere keuze maakt.

Deze bedrijven gingen je voor:

Wordpress website voorbeelden.

Natuurlijk ben je benieuwd wat voor websites er gemaakt kunnen worden met Wordpress. Daarom hebben we hieronder een aantal voorbeelden voor je neergezet van websites en webshops die wij hebben gemaakt met Wordpress. Dit zijn onze Wordpress webdesigns.

 

Wordpress website

Waar moet je op letten wanneer je een website laat maken.

Er zijn een heleboel verschillende systemen waarmee je tegenwoordig een website kunt laten maken. Het is dan ook niet gek als je door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig kun je zelf achterhalen of je een Wordpress website nodig hebt of beter voor een ander systeem kunt kiezen. Het enige dat jij hoeft te doen, is de volgende vragen te beantwoorden.

Wordpress webdesign

1. Waarvoor gebruik jij je website?

Dit is de eerste vraag die je moet beantwoorden om te achterhalen of Wordpress een goede keuze om je nieuwe website mee te laten maken. Ga jij je website alleen als visite kaartje gebruiken of wil je juist nieuwe klanten aantrekken en je bedrijf laten groeien? Als dat laatste het geval is, is Wordpress de beste keuze. Voor Wordpress zijn namelijk een hoop plugins (apps) gemaakt waarmee je zonder te coderen functies aan je website kunt toevoegen. Zo maak jij je website snel, goed vindbaar en veilig.

2. Hoeveel wil je zelf kunnen aanpassen aan je website?

Na het bouwen van je website wil je je website natuurlijk zelf kunnen aanpassen. Een website is namelijk geen statisch gegeven, maar een canvas waarop je kunt blijven bouwen. Nadat je je website hebt laten maken wil je dus in ieder geval zelf af en toe een afbeelding of tekst kunnen wijzigen. Dat kan bij de meeste systemen. Wil je meer kunnen aanpassen en flexibel blijven, dan kan dat niet overal. Hoe eenvoudiger het systeem, hoe lastiger je vaak kunt afwijken van de standaard. Wil je wel af kunnen wijken van de standaard, dan is Wordpress een goede keuze.

3. Met welke software moet je website gekoppeld worden?

Met welke software je website ook gekoppeld moet worden, het is goed om daar vooraf rekening mee te houden. Jouw website moet namelijk voor je werken en koppelingen met je favoriete software kunnen je leven een stuk eenvoudiger maken. Denk maar aan een koppeling met je CRM systeem, boekhoudprogramma, e-mail automation, Whatsapp, social media of post aanbieder (PostNL of Sendcloud). Wil je je website dus met verschillende software kunnen koppelen, dan is Wordpress ideaal.

4. Wil je nu of in de toekomst online producten verkopen?

Als je online producten wil kunnen verkopen dan kun je Wordpress ook gebruiken als Woocommerce webshop. Woocommerce is namelijk de webshop module van Wordpress. Wanneer je een website laat bouwen kun je deze daaraan toevoegen. Zo ben je nu en in de toekomst heel flexibel.

Wij ontwerpen bouwen onderhouden je
website

website-laten-maken-arnhem

Wij maken je website

Webbouwer voor je Wordpress website.

Onze enthousiaste webdesigners en webbouwers houden van Wordpress. Wij maken dan ook graag een website voor je waar jij blij van wordt. Daarbij houden we natuurlijk rekening met de snelheid, koppelingen, veiligheid en vindbaarheid van je website en zorgen wij ervoor dat je na het bouwen zelf je website kunt aanpassen. Zo weet je zeker dat je een website krijgt die voor je werkt en waar je nog jaren mee vooruit kunt.

Veelgestelde vragen over website laten bouwen in Arnhem.

Wanneer je SEO gaat uitbesteden, wil je natuurlijk zeker weten dat het goed gebeurt. Dat begrijpen wij maar al te goed, daarom vind je hieronder het antwoord op de meest gestelde vragen.

Als je enthousiast bent geworden over Wordpress wil je natuurlijk ook weten wat het kost om een Wordpress website te maken. Dat begrijpen wij maar al te goed. Gelukkig hebben we al een hoop verschillende Wordpress websites gebouwd en kunnen we jou dus wel een schatting geven. De exacte kosten hangen namelijk af van je wensen. Denk aan het ontwerp, de hoeveelheid koppelingen, het aantal pagina’s en de inrichting van je website. Wil je weten wat een website voor jouw bedrijf kost? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Wij vinden dat een nieuwe website echt bij jou en je bedrijf moet passen, daarom starten wij altijd met een Pittig Bakkie. Tijdens deze sessie kijken we samen naar de dingen die voor jou belangrijk zijn in een website. De website moet je leven tenslotte makkelijker maken, helpen meer omzet te draaien en het bedrijf verder laten groeien.

Als jij zin hebt om te starten, vragen wij je eerst om wat startinformatie aan te leveren en starten vervolgens met het ontwerpen van je nieuwe website. Als onze website specialisten en marketing gekkies klaar zijn, ontvang je het eerste ontwerp van je nieuwe website.

Daarna kunnen we beginnen met het bouwen van je nieuwe website. Dit doen we op een bouwlocatie, zodat je live mee kunt kijken en je huidige website gewoon online blijft staan. Als de website klaar is vragen wij om je feedback. Je geeft dan aan wat je mooi vind en wat je graag nog anders zou willen zien en daar gaan wij vervolgens weer mee aan de slag. Zo weet je zeker dat je nieuwe website precies zo is gebouwd als jij dat wilt.

Goede vraag! Nu je enthousiast bent geworden en graag een website wil laten maken door onze web bouwers uit Arnhem. Ben je natuurlijk ook benieuwd hoe lang het bouwen van een website eigenlijk duurt. Hoewel dit enorm kan verschillen per project is de gemiddelde doorlooptijd van een website ca. 6 tot 10 weken. In deze tijd ontwerpen, bouwen en testen wij je website. Zo weet je bij oplevering precies wat je krijgt!

Kennismaken of offerte opvragen.

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Vul hieronder het formulier in of neem direct contact op. Vinden we leuk!