Zoekmachine optimalisatie uitbesteden: een must voor elke website.

Als je een website hebt, is het belangrijk dat deze goed gevonden wordt in zoekmachines. Het grootste deel van het verkeer naar websites komt namelijk via zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo. Door te investeren in zoekmachine optimalisatie kun je ervoor zorgen dat jouw website hoger rankt in zoekresultaten en meer verkeer en potentiële klanten aantrekt.

Maar wat is zoekmachine optimalisatie en waarom zou je deze taak uitbesteden? In dit artikel gaan we dieper in op deze vragen en leggen we uit waarom zoekmachine optimalisatie uitbesteden een slimme keuze kan zijn.

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie, ook wel bekend als SEO (Search Engine Optimization), is het proces van het optimaliseren van je website zodat deze beter gevonden wordt in zoekmachines. Door verschillende technieken toe te passen, zoals het optimaliseren van de inhoud, het verbeteren van de technische aspecten en het creëren van links naar je websites vanuit andere websites, kun je ervoor zorgen dat zoekmachines je website beter begrijpen en deze hoger ranken in de zoekresultaten.

Zoekmachine optimalisatie is een doorlopend proces en vereist constante aandacht en bijsturing. Er zijn verschillende technieken en strategieën die gebruikt kunnen worden voor zoekmachine optimalisatie en een SEO specialist kan je helpen om de juiste aanpak te vinden voor jouw website.

Pittig Bakkie Online Marketing Nijmegen - Martien - Sjoerd - Iris - Maarten
Pittig Bakkie Online Marketing Nijmegen

Wij helpen je met het
uitdenken, uitvoeren en monitoren
van een succesvolle SEO strategie.

Trots en dankbaar voor deze projecten.

Wij maken graag samen met gepassioneerde ondernemers de wereld een beetje mooier en houden van blije mensen, daar krijgen wij energie van! Wij maken online marketing laagdrempelig, effectief en persoonlijk voor iedereen die iets wil bijdragen aan de wereld. Wij helpen jou en je bedrijf stralen door.

NLMTD x Gimborn

Open innovation ecosystem approach to support in finding a solution to replace silicon dioxide

VIC. academy

Voor docenten en onderwijsmanagers die het allerbeste onderwijs voor hun leerlingen willen

Claudia Klein

Geef jouw business een boost

Neerlandia Houten Vloeren

Ambach­telijke kijk op parket

Kegro Architectura

De nieuwe standaard in deuren

Nina Catering

Private & corporate catering and events

Previous
Next

NLMTD x Gimborn

Open innovation ecosystem approach to support in finding a solution to replace silicon dioxide

VIC. academy

Voor docenten en onderwijsmanagers die het allerbeste onderwijs voor hun leerlingen willen

Claudia Klein

Geef jouw business een boost

Neerlandia Houten Vloeren

Ambach­telijke kijk op parket

Kegro Architectura

De nieuwe standaard in deuren

Nina Catering

Private & corporate catering and events

Previous
Next

Wij verhogen je vindbaarheid bezoekersaantallen omzet
met SEO

Play Video

This is how we roll.

Stap 1: bakkie doen!

Een persoonlijke aanpak, eerlijk advies en een gedegen onderzoek, dat is waar wij voor staan. Daarom begint bij ons alles met een Pittig Bakkie (of thee) om elkaar beter te leren kennen. Handig voor ons om een gevoel te krijgen van je business en fijn voor jou om te weten met wie je zaken doet.  Nu al benieuwd wat de SEO specialisten van Pittig Bakkie voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Vraag dan vandaag nog een gratis quickscan aan.

Stap 2: gedegen SEO onderzoek

Na een prettige kennismaking weten wij wie jullie zijn, wat jullie doen en waar jullie naar toe willen. Wij starten ons onderzoek en gaan natuurlijk op zoek naar de belangrijkste zoekwoorden. Wij houden namelijk wel van koffie, maar niet van koffiedik kijken. Daarom gaan onze SEO specialisten in Nijmegen eerst op onderzoek uit.

 

Stap 3: plan de champagne

Op basis van jullie input en wensen, ons doelgerichte onderzoek en onze kennis en ervaring op het gebied van SEO optimalisatie maken wij een transparant en doeltreffend plan om jouw online vindbaarheid en positie(s) binnen Google te verhogen. Een plan waarbij we ons hebben ingeleefd in je bedrijf, je doelgroep en waarin we je precies vertellen hoe wij jouw bedrijf naar een hoger niveau gaan tillen! Klaar om te shinen?

Stap 4: let’s go

Het is zover! Onze SEO specialist(en) in Nijmegen gaan voor je aan de slag! We beginnen met het opstarten van de SEO werkzaamheden waarna je vervolgens  van ons elke maand een update van de behaalde resultaten ontvangt. Daarnaast spreken we periodiek samen nieuwe doelen af om te zorgen dat alle neuzen dezelfde kant op blijven wijzen. Zin om ook aan de slag te gaan? Plan hieronder dan snel een Pittig Bakkie in!

Dit zeggen onze
klanten over ons.

Facebook ads

Sinds anderhalf jaar helpt Pittig Bakkie mij met alle online marketing werkzaamheden. Van Facebook Ads tot SEO. Fijne partij om mee samen te werken.

Marjan van Heerde

Facebook ads

Super fijn, sinds ik mijn advertenties heb uitbesteed is mijn ROAS gestegen van 3 naar 15 en heb ik meer tijd voor andere dingen.

Joris Dolleman

Facebook ads

Voorheen deed ik mijn Facebook advertenties zelf. Dat ging goed, maar niet te combineren met het runnen van mijn bedrijf. Sjoerd en Iris van Pittig Bakkie runnen nu mijn advertenties. Dit gaat top! Tijdens de maandelijkse meetings nemen we samen de resultaten door en maken we de planning voor de volgende periode. Super fijn.

Sinita Garcia

Previous
Next

E-mail marketing

Naast het adverteren op Insta en Facebook, heb ik door Pittig Bakkie ook een e-mail automation laten opzetten. Hierdoor blijft mijn doelgroep op de hoogte van nieuwe aanbiedingen en acties en zorg ik voor extra verkopen.

Kelly Baron

E-mail marketing

Binnen ons bedrijf waren we op zoek naar een oplossing om extra sales te genereren. Pittig Bakkie kwam met het idee om E-mail marketing in te zetten om upsell en herrineringsaankopen toe te passen. Op deze manier hebben we 15% meer omzet binnen gehaald. Heel fijn.

Tom

SEO uitbesteden

1,5 jaar geleden gestart met mijn nieuwe bedrijf. Sindsdien is Pittig Bakkie bezig met mijn SEO. De resultaten zijn top en we hebben in Nijmegen e.o. al een aantal top 5 posities te pakken. Met mijn nieuwe website , die nu gebouwd wordt verwachten we nog een stap te kunnen maken. Fijne samenwerking.

Marjan van Heerde

Twitter Ads

We hebben de overstap gemaakt naar Pittig Bakkie, tot nu toe erg blij mee. Sjoerd en Iris denken goed mee en zoeken oplossingen “outside the box”.

Wesley Buitenhuis

Twitter Ads

Voor het bedrijf waar ik werk zochten we een betrouwbare partner, die hebben we gevonden in Pittig Bakkie. Ze denken met ons mee en runnen onze advertentie campagnes. Vooral de wekelijkse meetings zijn erg fijn, zo zijn we altijd op de hoogte van wat er gebeurt en kunnen we samen bijsturen.

Cindy Aguero

Twitter Ads

Als marketing manager was ik op zoek naar een partij die mij kon helpen bij alle uitvoerende werkzaamheden. We runnen voor ons bedrijf Twitter, Linkedin en Google advertenties via Pittig Bakkie. Fijne samenwerking.

Yoeri Meulemans

Previous
Next

Meet the Bakkies

Het Pittig Bakkie Team.

Meet the Bakkies

Martien de Jong

Designer, eigenaar en SEO-expert

Deze digitale Bob Ross ontwerpt er alle dagen heerlijk op los. Hij brengt jouw ideeën tot leven en legt deze vast in een nieuwe styleguide, een brandbook of ontwerp van je nieuwe website of webshop. Verder helpt hij bedrijven hoger te scoren in Google en bouwt hij mee aan verschillende website en webshop projecten.

Romy van Rossum

Junior designer en marketeer

Romy is onze grootste creatieveling. Of ze nu iets moet schetsen, ontwerpen of animeren ze draait er haar hand niet voor om. Zo brengt ze ideeën van klanten tot leven. Naast het ontwerpen van een logo of een complete huisstijl kun je bij haar ook terecht voor illustraties en animaties die aansluiten bij jouw wensen.

Maarten Arts

SEO en SEA expert

Maarten is onze SEO en SEA expert. Hij weet alles van de grootste zoekmachine ter wereld en hoe jij die kunt inzetten voor je business. Met zijn internetgekkie imitaties, zorgt hij elke dag voor wat extra sfeer. Het bouwen van websites en inrichten van een succesvolle e-mail funnel kun je daarnaast ook met een gerust hart aan hem overlaten.

Samen met jou maken wij de
wereld graag elke dag een
beetje mooier.

Welke zoekmachines zijn er?

Er zijn verschillende zoekmachines beschikbaar, maar de meest gebruikte zoekmachine is google. Andere populaire zoekmachines zijn Bing en Yahoo. Het is belangrijk om je te richten op de zoekmachines die het meest gebruikt worden door jouw doelgroep.

Pittig Bakkie Online Marketing Nijmegen

Wat zijn de voordelen van zoekmachine?

Het optimaliseren van je website voor zoekmachines kan verschillende voordelen opleveren, zoals:

door hoger te ranken in zoekresultaten, kun je meer verkeer naar je website trekken.

Meer potentiële klanten: meer verkeer betekent ook meer potentiële klanten die je producten of diensten kunnen kopen.

door gerichte zoekwoorden en het optimaliseren van je website kun je ervoor zorgen dat bezoekers eerder overgaan tot actie, bijvoorbeeld het aanvragen van een offerte of het plaatsen van een bestelling.

door hoger te ranken in zoekresultaten, wordt je merk meer zichtbaar voor potentiële klanten.

Wanneer kun je resultaten verwachten?

Het is belangrijk om te onthouden dat zoekmachine optimalisatie een doorlopend proces is en dat je niet direct resultaten kunt verwachten. Het kan enkele maanden duren voordat je resultaten ziet van je SEO inspanningen. Daarnaast is het ook afhankelijk van de concurrentie en de gebruikte zoekwoorden.

Het is echter wel mogelijk om de voortgang van je SEO inspanningen te meten en bij te sturen waar nodig. Zo kun je bijvoorbeeld gebruikmaken van Google Analytics om het verkeer naar je website te meten en Google Search Console om de ranking van je website in zoekresultaten te monitoren.

Pittig Bakkie Online Marketing Nijmegen - Martien de Jong
Pittig Bakkie Online Marketing Nijmegen

Het uitbesteden van zoekmachine optimalisatie:

een slimme keuze?

Het optimaliseren van je website voor zoekmachines kan een tijdrovende en complexe klus zijn. Als je geen kennis of tijd hebt om dit zelf te doen, kan het uitbesteden van zoekmachine optimalisatie een goede keuze zijn. Een SEO specialist kan je helpen om je website te optimaliseren voor zoekmachines, zodat je meer verkeer en potentiële klanten aantrekt.

 Het uitbesteden van zoekmachine optimalisatie heeft verschillende voordelen, zoals de mogelijkheid om te profiteren van professionele kennis en expertise, tijdbesparing, resultaatgericht werken en continuïteit. Bovendien kun je met behulp van een SEO specialist ervoor zorgen dat je website beter gevonden wordt in zoekmachines en dat je meer verkeer en klanten aantrekt.

 Het is belangrijk om te onthouden dat zoekmachine optimalisatie een doorlopend proces is en dat je voortdurend aandacht moet besteden aan het optimaliseren van je website om de beste resultaten te behalen. Met de juiste aanpak en de juiste strategie kun je ervoor zorgen dat jouw website beter gevonden wordt in zoekmachines en dat je meer verkeer en klanten aantrekt.

Resultaten

Omzet:

Resultaten

Nieuwe klanten:

Samen groeien

Wanneer kun je resultaten verwachten?

Het is belangrijk om te onthouden dat zoekmachine optimalisatie een doorlopend proces is en dat je niet direct resultaten kunt verwachten. Het kan enkele maanden duren voordat je resultaten ziet van je SEO inspanningen. Daarnaast is het ook afhankelijk van de concurrentie en de gebruikte zoekwoorden.

 Het is echter wel mogelijk om de voortgang van je SEO inspanningen te meten en bij te sturen waar nodig. Zo kun je bijvoorbeeld gebruikmaken van Google Analytics om het verkeer naar je website te meten en Google Search Console om de ranking van je website in zoekresultaten te monitoren.

FAQ over zoekmachine optimalisatie uitbestedenadvies.

Wanneer je SEO advies boekt, wil je natuurlijk wel zeker weten dat jouw probleem ook opgelost wordt. Twijfel je nog? Misschien vind je jouw antwoord hieronder tussen de meest gestelde vragen. Is jouw vraag nog niet beantwoord? Bel ons dan even op 024 – 20 22 838

De kosten voor het uitbesteden van zoekmachine optimalisatie kunnen variëren, afhankelijk van de omvang van de werkzaamheden en de complexiteit van je website. Het is belangrijk om te onthouden dat zoekmachine optimalisatie een investering is in de toekomst van je bedrijf, aangezien het kan leiden tot meer verkeer en meer klanten.

Er zijn verschillende tools beschikbaar om te controleren of je website geoptimaliseerd is voor zoekmachines, zoals Google Analytics en Google Search Console. Een SEO specialist kan ook een audit uitvoeren van je website om te bepalen waar verbeteringen nodig zijn.

Het kan enige tijd duren voordat je resultaten ziet van je SEO inspanningen. Het is echter wel mogelijk om de voortgang van je SEO inspanningen te meten en bij te sturen waar nodig.

Het vinden van een betrouwbare SEO specialist kan lastig zijn, maar er zijn verschillende zaken waar je op kunt letten om te bepalen of een SEO specialist betrouwbaar is. Let bijvoorbeeld op referenties, ervaring en prijzen. Je kunt ook online recensies en beoordelingen raadplegen om een idee te krijgen van de ervaringen van andere klanten.

Pittig Bakkie Online Marketing Nijmegen - Maarten Arts

Zoekmachine optimalisatie uitbesteden:

Voordelen en waar je op moet letten.

Het uitbesteden van zoekmachine optimalisatie kan een slimme keuze zijn als je geen kennis of tijd hebt om dit zelf te doen. Zoekmachine optimalisatie is een doorlopend proces en vereist constante aandacht en bijsturing. Door te investeren in zoekmachine optimalisatie kun je ervoor zorgen dat jouw website beter gevonden wordt in zoekmachines en meer verkeer en potentiële klanten aantrekt. Met de juiste aanpak en strategie kun je ervoor zorgen dat jouw website hoger rankt in zoekresultaten en dat je meer verkeer en klanten aantrekt.

 Als je ervoor kiest om zoekmachine optimalisatie uit te besteden, is het belangrijk om te zoeken naar een betrouwbare SEO specialist die ervaring heeft in jouw branche en jouw doelgroep begrijpt. Door samen te werken met een SEO specialist kun je profiteren van professionele kennis en expertise, tijdbesparing, resultaatgericht werken en continuïteit.

 Het is belangrijk om te onthouden dat zoekmachine optimalisatie een investering is in de toekomst van je bedrijf en dat je niet direct resultaten kunt verwachten. Het kan enige tijd duren voordat je resultaten ziet van je SEO inspanningen, maar met de juiste aanpak en de juiste strategie kun je ervoor zorgen dat jouw website beter gevonden wordt in zoekmachines en dat je meer verkeer en klanten aantrekt.

Kennismaken onder het genot van een pittig bakkie.